Przesunięty przez: master7 22-01-2009, 10:52 |
gimnazjum |
| Autor |
Wiadomość |
Janusek
Kopacz

|
Wysłany: 07-09-2009, 20:59
|
|
|
| Ujmę krótko: Ja również jestem absolwentem Gimnazjumw Dobranowicach. Może dojazd nie jest najlepszy, ale poziom nauczania stoi na dość wysokim poziomie (nie wiem dlaczego panuje przekonanie, że w szkołach wiejskich poziom nauczania stoi na niskim poziomie). W szkole nie występuje zjawisko "fali", budynek szkoły monitorowany, liczba uczniów nie przekracza 300. Małe, kameralne gimnazjum z całkiem niezłą kadrą nauczycielską. A mój kolega (Wieliczanin) ma rzeczywiście braki w posługiwaniu się językiem ojczystym. |
|
|
|
 |
KaMilciuŚka..<3
Gość
|
Wysłany: 08-09-2009, 17:38
|
|
|
Ja mam 12 lat chodzę do 6 klasy ,ale na następny rok idę do gimnazjum na Rżące w Krakowie.. lepsze poziomowo od Wieliczki...w Podstolicach też sobie chwalą |
|
|
|
 |
monia75055
Kopacz

Osiedle: Lekarka
|
Wysłany: 16-09-2009, 11:57
|
|
|
Ja pozostawiłam córce "wolny" wybór. Mimo,ze większość jej klasy idzie do gimnazjum w Wieliczce, ona kategorycznie nie chce tam iść. Moim zdaniem, to dziecko najlepiej wie, gdzie chciałoby chodzić. Dzieci rozmawiają ze sobą, starsi koledzy opowiadają o swoim gimnazjum, dzielą się wrażeniami. Czasami zmiana "otoczenia" z podstawówki pozytywnie wpływa na dzieci. |
|
|
|
 |
Janusek
Kopacz

|
Wysłany: 16-09-2009, 19:06
|
|
|
| Zgadzam się z Tobą, zmiana otoczenia jest potrzebna. Dzieciaki poznają nowych ludzi zawierają nowe przyjaźnie. |
|
|
|
 |
uczeń
Gość
|
Wysłany: 10-02-2010, 16:50
|
|
|
Ja chodzę do gim nr 32 w Krk (na żabiej) ... Bardzo serdecznie polecam to gimnazium ...
jest to teoretycznie gimnazium integracyjne ale tego sie nie oddczuwa bo sa tylko 2 lub 3 klasy int a reczta normalna
bardzo mili nauczyciele fajni uczniowie i dobry dojazd z Wieliczki (autobusy 204, 244,304)
Wszystkim polecam to gimnazium |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|