|
Nowa inwestycja na osiedlu Lekarka.. |
| Autor |
Wiadomość |
NOWA
Gość
|
Wysłany: 16-02-2010, 14:50 wstyd
|
|
|
| oseczka napisał/a: | ja daje ze 2 nocy nie wytrzyma jak z bloku wpadna w jego sidła |
co masz na mysli z bloku bo o ile sie orietuje w tym osiedlu to wszyscy bo w bloku mieszkaja sami..... znam tam kilka osób i ten blok tez i o ile mi wiadomo to jest tam bardzo spokojnie o ile nie zjawi sie tam chołota z innej czesci osiedla ,a bywało i tak ,ze w niedziele widze chłopaczka jak do mszy słuzy a w poniedziałek goni sie z nożem po osiedlu i takie dzieci to sa OK bo są bardziej bogaci niż ci z bloku ? i to znaczy ,że mozecie im wszystko przypiasc bo sa biedni TAK ?
wstyd mi że pszyszło mi mieszkac na takim zakłamanym osiedlu .Rodzice gdzie macie oczy |
|
|
|
 |
Tsubasa

Osiedle: Lekarka
Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 2528 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 16-02-2010, 18:50
|
|
|
| zgadzam się z powyższym.. takie uogólnianie jest krzywdzące.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.jeepnieci.pl |
|
|
|
 |
oseczka
Wielika Sól

Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 21 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 986 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 16-02-2010, 22:51
|
|
|
sorry przepraszam bardzo ale chodziło mi o typowo "mafie" bloku bo z tego co wiem to dośc bogatą maja juz kartę wykroczeń i nie mówie ze biedny czy bogaty bo to nie ma znaczenia tylko chodzi mi o samą kulturę |
|
 |
solniak
Gallus gallus

Wiek: 10 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 1675 Skąd: ? Dokąd:?
|
Wysłany: 16-02-2010, 23:31
|
|
|
Rozumiem, że wypracowano taki, satysfakcjonujący wszystkich kompromis, co do ostatecznej wersji (Zachowałem oryginalną składnię.):
ja daje ze 2 nocy nie wytrzyma jak z "typowo "mafie" bloku" wpadna w jego sidła, "o ile nie zjawi sie tam chołota z innej czesci osiedla" |
_________________ W Polsce, Francji, Niemczech, Wielkiej Brytanii i krajach Dalekiego Wschodu konsumenci preferują jaja o brązowych skorupach. |
|
|
|
 |
nowa
Gość
|
Wysłany: 17-02-2010, 12:05 watyd
|
|
|
| O ile wiem to mafie są obok tego bloku markotykowa zjednej strony asmocodowa troszke wyżej więc albo jeszcze tego nie wiesz albo kierujesz te słowa celowo w tym kierunku i jesli nie znacie tych ludzi to nie wygłaszajcie takich tez w ich kierunku uważam temat za zakończony pozdrawiam wszystkich serdecznie |
|
|
|
 |
|
|