Przesunięty przez: master7 22-01-2009, 15:44 |
Nowe przedszkole w Wieliczce |
| Autor |
Wiadomość |
lekmedwet
Wielika Sól lekmedwet.pl

Osiedle: Warzycka
|
Wysłany: 30-04-2010, 09:43
|
|
|
| ygrek napisał/a: | | ArturSosin napisał/a: | | Nie ma miejsca w panstwowym to idziesz do prywatnego ale dostajesz dofinansowanie w wysokosci jak w panstwowym. |
Zbyt proste, jasne i czytelne, aby można było wprowadzić w życie. |
hmmm nie mam dzieci w wieku przedszolnym ale zapytam jak wyznaczyc czy ktos bogaty czy biedny ??
Czy ten co ma np 5 - 8 dzieci to biedny ??? bo brak mu na nakarmienie i mamusia w kolejnej ciaży ??
Czy ten co ma jedno ledwo wiąze koniec z koncem ale daje rade .... choć juz na prywatne przedszkole ja nie stac ale dochód na "głowę" członka rodziny został przekroczony o 2 zł ...
Z drugiej strony patrzac - mamy starzejące sie społeczeństwo - potrzeba nam jak najwiecej dzieciaków wiec powinna obowiązywać polityka społeczna - czyli finansowania przedszkoli dla wszystkich .... nie ma przeciez gorszych dziec ... |
|
|
|
 |
Bartek
Poprzecznia

|
Wysłany: 02-05-2010, 09:55
|
|
|
| Tak z ciekawości - ile teraz kosztuje miesiąc (opłata miesięczna, jedzenie, zajęcia, itp. czyli wszystko razem) w przedszkolu państwowym w Wieliczce? |
|
|
|
 |
Michał
Gość
|
Wysłany: 02-05-2010, 11:51 przedszkole na Parkowej
|
|
|
Witamy wszystkich!
Z myślą o najmłodszych otwieramy Niepubliczne Przedszkole Artystyczno-Językowe "Hippo Art". Przedszkole jest w fazie remontu, zlokalizowane na ulicy Parkowej w Wieliczce. Swoją działalność rozpoczniemy od września. Zapisy już trwają!
Nasza oferta dla dzieci:
Opieka pedagogiczna doświadczonych nauczycieli
J. angielski
J. francuski
J. niemiecki (dla 5 latków)
J. migowy
Zajęcia umuzykalniające z elementami tańca
Spotkania ze sztuką
Zabawa w teatr
Gimnastyka ogólnorozwojowa
Religia
Stała opieka logopedyczna
Organizacja urodzin
Promocja cenowa dla pierwszych 20 osób przez 6m-cy: 400zł
Zainteresowanych tą ofertą prosimy o kontakt: 512 171 262, 505 393 209 (po godz.13) lub hippo-art@wp.pl . Chętnie udzielimy wszelkich informacji.
Serdecznie zapraszamy!
Nina i Michał Kranc |
|
|
|
 |
Nina i Michał Kranc
Gość
|
Wysłany: 04-05-2010, 16:27 Bogata oferta edukacyjna! Zapraszamy!
|
|
|
 |
|
|
|
 |
przemo
Wielika Sól

Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 2887 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 04-05-2010, 16:43
|
|
|
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera www.hippoart.pl. |
|
 |
Michał Kranc
Gość
|
Wysłany: 04-05-2010, 16:57
|
|
|
Strona jest w przygotowaniu. Będzie opublikowana za kilka dni.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
tygryseked
Kopacz

|
Wysłany: 05-05-2010, 08:01
|
|
|
Witam serdecznie na forum ,
Otwarłam Klub "Tygrysek ED" dla dzieci w wieku 1,5-6 lat na ulicy Mietniowskiej 3b w Wieliczce- działa już ponad miesiąc . Jestem w trakcie organizowania całodziennego punktu przedszkolnego dla dzieci wraz z wyżywieniem. Jest możliwość zapisu dziecka już na wakacje . Większośc informacji jest na stronie www.tygryseked.pl. Zapraszam do odwiedzin. Chętnie poznam Państwa opinie na temat mojej dzialalności. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|
|