Przesunięty przez: master7 21-07-2008, 08:42 |
Koncert na Rynku? |
Autor |
Wiadomość |
pawelblade
Gwarek
|
Wysłany: 06-07-2008, 17:22 Koncert na Rynku?
|
|
|
Witam,
czy ktoś się oriętuje co dziś się będę dziać na Rynku w Wieliczce na tej pięknej scenie?
Dziękuje za info i pozdrawiam |
|
|
|
|
nietopesh
Nadszybie
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lut 2008 Posty: 3098 Skąd: Pawlikowice
|
Wysłany: 07-07-2008, 08:28
|
|
|
Ta scena to była zdaje się pod wieczór musicalowy w niedziele o 19.00 - spektakl skrzypek na dachu |
_________________ www.pawlikowice.info - Lokalny portal informacyjny |
|
|
|
|
wojtek123
Warzelnik
|
Wysłany: 07-07-2008, 19:16
|
|
|
Hej, głucha cisza na W24, a w niedzielę na Rynku królował Skrzypek na dachu !!!!- fantastyczna, przygotowana z wielkim rozmachem impreza plenerowa zgromadziła tłumy Wieliczan, którzy przyjęli spektakl owacją na stojąco. Czyżby nikt z użytkowników nie zarejestrował świetnej imprezy - doskonałego Summer Music festival, (w nidziele świetny spektakl dla dzieci na alei JPII- co myślicie o tego typu imprezach ? jak wam sie podoba? dla mnie bomba |
|
|
|
|
nietopesh
Nadszybie
|
Wysłany: 07-07-2008, 20:55
|
|
|
Niestety byłem wtedy na weselu i nie mogłem skorzystać z tej imprezy ale mam cichą nadzieję, iż będę miał okazję w najbliższym czasie skorzystać z podobnej imprezy plenerowej, a tych jak wiadomo zbyt wiele u nas się nie odbywa. Lato jest jednak długie i nic nie wiadomo co nas jeszcze spotka. |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 07-07-2008, 22:16 Rozrywka przez duże "R".
|
|
|
Ośmiominutowa owacja na stojąco była wykładnikiem zapotrzebowania Wieliczan na Rozrywkę przez duże "R". Znakomity występ zespołu z Chorzowskiego Teatru Rozrywki odbył się pod patronatem Marszałka Województwa Małopolskiego oraz Burmistrza Miasta Wieliczki, a dzięki uzyskanym dotacjom z budżetu miasta Wieliczki oraz Województwa Małopolskiego, wstęp na imprezę był bezpłatny. |
|
|
|
|
przecinek
Gwarek
|
Wysłany: 09-07-2008, 17:33
|
|
|
Ktoś wie co z biletami na koncert finałowy? W ticketonline nic nie ma, podobnie żadnej informacji w filmotechnice czy biurze festiwalowym (przynajmniej żadnej informacji online). Czy w muzeum żup można bilety dostać?
Może to jakaś ściema z tym koncertem? |
|
|
|
|
nietopesh
Nadszybie
|
Wysłany: 09-07-2008, 19:35
|
|
|
A może wstęp wolny |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
|
Wysłany: 09-07-2008, 21:30
|
|
|
Cytat: | 12 lipca 2008, godz.19.00
Koncert "Odyseja Muzyczna - Muzyka Filmowa"
Wykonawcy: Orkiestra OBLIGATO pod kierownictwem Jerzego Sobeńki. Solisci: Krystyna Tyburowska (sopran), Iwona Tober (sopran), Sylwia Lorens (sopran), Ewa Romaniak (śpiew), Jan Zakrzewski (tenor), Witold Wrona (tenor).
Duży dziedziniec Zamku Żupnego w Wieliczce
Bilety w cenie 35 zł
Bilety do nabycia:
Biuro Festiwalowe Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce, tel. 012 289 16 40, 278 58 49
Filmotechnika (Pasaż Bielaka), tel. 012 422 89 45, 421 23 43 | http://www.straussowskie.pl/index.php |
|
|
|
|
przecinek
Gwarek
|
Wysłany: 09-07-2008, 22:04
|
|
|
Do nacomito: na co mi to?
Sprecyzuję o co mi chodzi.
Tak się składa, że ja czytać umiem i wyczytałam np. że bilety można kupić na ticketonline.pl, a tam ich nie ma. Dlatego pytam na forum o stan faktyczny tj. czy RZECZYWIŚCIE w Muzeum żup można dostać bilety. |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
|
Wysłany: 10-07-2008, 09:28 Kto pyta, czasem błądzi.
|
|
|
Podałem zainteresowanym numery telefonów, również Tobie, Interpunkcjo. Skoro twierdzisz, że umiesz czytać sądzę,
iż telefonem także potrafisz się posługiwać. Chyba, że nie byłaś na tej lekcji. Do zobaczenia na koncercie. |
|
|
|
|
bondo
Sztygar
Osiedle: Kościuszki
|
Wysłany: 13-07-2008, 22:31
|
|
|
A ja nie obejrzałem. Bo nie wiedziałem. A bardzo chętnie bym się przyłączył do tej owacji.
Tyle , że łatwiej się dowiedzieć o imprezach w Krakowie i Niepołomicach niż w Wieliczce.
I to mnie najbardziej boli. Bo są fajne rzeczy robione tylko marketing jest żaden.
Słupy ogłoszeniowe zieją pustką !!! |
|
|
|
|
Pretekst
Bałwan solny
|
Wysłany: 14-07-2008, 07:11
|
|
|
bondo napisał/a: | Tyle , że łatwiej się dowiedzieć o imprezach w Krakowie i Niepołomicach niż w Wieliczce. |
Nie przesadzaj, impreza była rozreklamowana na plakatach, w prasie, stronach internetowych, np. powiat wielicki miał baner reklamujący festiwal, wystarczyło w niego kliknąć i pojawiał się cały program festiwalu. Festiwal miał też swoją stronę internetową. Wygląda na to, że nie masz racji. |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
|
Wysłany: 14-07-2008, 09:05
|
|
|
bondo napisał/a: | A ja nie obejrzałem. Bo nie wiedziałem. [...] |
Wyjątkowo dużo informacji, zarówno z wyprzedzeniem, jak i na bieżąco można było znaleźć w prasie, lokalych programach TV, w internecie i na słupach ogłoszeniowych, których nie widziałeś. Nie słyszałem o ulotkach reklamowych festiwalu rozrzucanych na wycieraczkach. To nie ten poziom.
Dla chcącego, nic trudnego.
I nie przegap następnej imprezy: http://www.wieliczka.pl/i...day=24&Itemid=1 |
|
|
|
|
bondo
Sztygar
|
Wysłany: 17-07-2008, 22:35
|
|
|
Pretekst napisał/a: | bondo napisał/a: | Tyle , że łatwiej się dowiedzieć o imprezach w Krakowie i Niepołomicach niż w Wieliczce. |
Nie przesadzaj, impreza była rozreklamowana na plakatach, w prasie, stronach internetowych, np. powiat wielicki miał baner reklamujący festiwal, wystarczyło w niego kliknąć i pojawiał się cały program festiwalu. Festiwal miał też swoją stronę internetową. Wygląda na to, że nie masz racji. |
No właśnie " powiat wielicki miał baner reklamujący festiwal, wystarczyło w niego kliknąć i pojawiał się cały program festiwalu. Festiwal miał też swoją stronę internetową. "
Ale śmieszne. Ktoś kto zajmuje sie pracą albo ludzie starsi komputer omijają z daleka więc strona internetowa to nie wszystko.
Plakatów na os.Kościuszki nie było więc ktoś kto robił tę imprezę nie dotarł do wszystkich a powinien.
Więc rację mam. |
|
|
|
|
bondo
Sztygar
|
Wysłany: 17-07-2008, 22:41
|
|
|
nacomito napisał/a: | bondo napisał/a: | A ja nie obejrzałem. Bo nie wiedziałem. [...] |
Wyjątkowo dużo informacji, zarówno z wyprzedzeniem, jak i na bieżąco można było znaleźć w prasie, lokalych programach TV, w internecie i na słupach ogłoszeniowych, których nie widziałeś. Nie słyszałem o ulotkach reklamowych festiwalu rozrzucanych na wycieraczkach. To nie ten poziom.
Dla chcącego, nic trudnego.
I nie przegap następnej imprezy: http://www.wieliczka.pl/i...day=24&Itemid=1 |
Tej nie przegapię. O niej wiem od dawna.
Ale o jakiej Ty prasie piszesz albo o jakich programach TV.
Ja prasę przeglądam i TV oglądam ale impreza mi uciekła.
A jak wspomniałem w Niepołomicach na imprezach bywam bo o nich wiem.
To się nazywa marketing. |
|
|
|
|
|