Knajpy |
Autor |
Wiadomość |
Lia
Skrzat
Osiedle: Zdrojowe
|
Wysłany: 22-08-2008, 20:24 Knajpy
|
|
|
Witam
Mój staż mieszkania w Wieliczce to już kilka miesięcy, ale nadal nic jeszcze nie wiem, no i właściwie nikogo tutaj nie znam ;]
Czy w Wieliczce są jakieś fajne knajpy, gdzie można iść wieczorem? Miejsca, które warto odwiedzić? A najlepiej - knajpy w których można potańczyć?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 22-08-2008, 20:46
|
|
|
Lia, Miło mi Ciebie powitać w naszym skromnym mieście w którym niestety nic nie ma oprócz sympatycznych mieszkańców np. mnie ) |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Lia
Skrzat
|
Wysłany: 22-08-2008, 21:04
|
|
|
Hehe, w sympatyczność nie wątpię Chociaż nie miałam okazji się jeszcze o tym przekonać niestety ;]
No to Agga trochę mnie zmartwiłaś.. Po prostu nie chce mi się wierzyć, że tutaj nie dzieje się dosłownie NIC ! Nawet biorąc pod uwagę bliskość Krakowa etc. - przecież nie zawsze człowiek ma ochotę jechać ten kawałek tylko po to żeby np. napić się piwa.. I jeszcze kombinować później w nocy, jak wrócić ;]
W szoku jestem Nie mówię że powinna być od razu jakaś wielka dyskoteka, ale chociaż pub z dobrą muzyką i np. bilard czy coś takiego.. Przecież to jest WSZĘDZIE!
Szok, szok, i jeszcze raz szok ;] |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 22-08-2008, 21:09
|
|
|
Lia, nio niestet tak jest ja mieszkam tutaj 9 lat i też jeszcze jestem w szoku )
ale tak na poważnie polecam Ci Zaścianek potańczyć tam nie potańczysz ale pifka się napijesz w bilarda też zagrasz do tego może być knajpka na Mardimeksie tam tylko pifko i jedzonko. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 22-08-2008, 21:09
|
|
|
Lia, dzieje się w piatek w Zaścianku (stary dworzec PKS lub inaczej pisząc od kopalni do dołu) jest karaoke a tak to jeszcze pozostaje bilard w Zamkowej lub zrobienie imprezy we własnym zakresie (parapetówka, domówka, pępkówka itd):D a jeśli chodzi o tańce to albo Blue Star (syf jakich mało ) niedaleko od Wieliczki przy E4 albo Kraków |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Lia
Skrzat
|
Wysłany: 23-08-2008, 09:05
|
|
|
No, Zaścianek przynajmniej potrafię mniej więcej zlokalizować wizualnie
Heh, to teraz zostaje mi już tylko skompletowanie jakiejś ekipy.. ;]
A co do Blue Stara, to słyszałam, słyszałam
Dzięki wielkie za pomoc, chociaż przyznaję że nie na takie odpowiedzi liczyłam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|